Zin om te kamperen en toch te genieten van luxe tijdens jullie vakantie?

Dan is de Safaritent een heerlijke uitkomst!

Camping De Kriemelberg wordt gerund door een familie en is ook een echte familiecamping.

Door het gemoedelijke en persoonlijke karakter van de camping in combinatie met de rust en het kindvriendelijke terrein is dit de plaats om “natuurlijk” te kamperen. Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen en 50 plussers! U zoekt een unieke locatie op de Veluwe om te kamperen of iets te huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden naast de safaritenten namelijk nog andere accommodaties te huur aan, tegen betaalbare prijzen. Waarom De Kriemelberg? Camping De Kriemelberg heeft een ongedwongen en gemoedelijk karakter waar u zich snel thuis voelt. Persoonlijke aandacht en gastvrijheid staan bij De Kriemelberg hoog in het vaandel. Veel prachtige fietsroutes en wandelmogelijkheden direct vanaf de camping. Ook paardenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen! De camping heeft een eigen paardenwei om uw paard te stallen!

Kom het zelf beleven!

Logo-Kriemelberg

Meer informatie? Bel of mail ons!

 (0)341 552142 of info@kriemelberg.nl

Omgeving

Ermelo buitenleven!

De camping is prachtig gelegen midden in het bos en vlakbij de Ermelosche heide.
Het centrum van Ermelo ligt op ca. 2,5 km afstand en is dus op de fiets goed te bereiken. Ook het Randmeer is dichtbij en ideaal voor watersportliefhebbers. Wilt u met uw paard komen? Geen problem! De camping heeft een eigen paardenwei! Een centrale plek op de Veluwe van waaruit u veel kunt ondernemen.

Recreatie

Inspannen en ontspannen!

Op de camping zijn verschillende speeltoestellen aanwezig. Ook is er een speelvijver te vinden, hier kan je verkoeling vinden tijdens de warme zomerdagen.
En zeg nou zelf, wat heeft een kind meer nodig dan zand en water! En natuurlijk is recreatieteam “Het Baken” weer aanwezig tijdens verschillende vakanties.

Camping

Een echte familiecamping.

100% gastvrij !

Puur natuur !

Top locatie !

Uniek op de Veluwe !

www.kriemelberg.nl